Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със спирачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
    При монтирането на нови накладки-се цепят на 2/3 през средата с малък флекс и проблема със скърцането изчезва
    Извинявай, но ме заинтригува. За пръв път чувам такова нещо. Били ми обяснил защо се прави това?
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

незнам в бг как са цените на дисковете но в италиа за 147цата двата предни диска на брембо са кам 100/120евро
      147jtd 1.9 16v 140hp
      E36-150hp

Comment

Важно да спират и да не износват дисковете пък със скърцането се свиква Това са накладки тип ПЛАШИ ПЕШЕХОДЕЦ
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

колеги и аз преди месец и нешо като ми предстоеше смяна на дискове и накладки се опасявах да не попадна на свирещи ,поразрови се и се спрех на дискове брембо и накладки акебоно които взех от колегата Камен от Варна и какво да ви кажа колата спира мн добре и най важното тихо.дисковете бяха за 110 лв а накладките за 75 лв
          159 1.9 jtd TI
          156 1.8 ts 99g ex

Comment

аз моите ги оправих ама за 60 лев.Оказа се че са ми сложили по големи накладки и сега трябваше да ходя на стругар да ги изравни защото предните дискове са малко износени.Сега просвирва доста по прилично и то от време на време.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 105ph

Comment

Здравейте, колеги.
              Предстои ми смяна на накладки. Изчетох няколко теми и до колкото разбирам Textar е най-добрият избор. Само че, от ВиД цените са предни-127.25лв; задни-44.71лв. Струват ми се доста високи (за предните специално). В Евро 7 имат на феродо за 95 лв. и симер за 58 лв. За феродо някой казват, че напоследък са некачествени, други, че по-високият им клас ставал и въобще много противоречиви мнения.
              Има ли някакъв добър вариант на разумна цена?

Comment

Слагаш Брембо и решаваш проблема.

Comment

Тука има всичко... особено ако сте от София!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
                    Слагаш Брембо и решаваш проблема.
                    А къде се продават?

Comment

Working...
                    X